Nå har vi fått olje/additiver og vaskeprodukter fra Liqui Moly!!

Vanntette MC klær - hvilken membran

Vi deler inn vanntette membraner i 3 typer. Hvilken vil du velge?

Det finnes et hav av produsenter av vanntette membraner. Noen er dyrere og bedre enn andre. Vi har delt dem inn i 3 typer. Vi velger å tro at den største forskjellen MC klærnes funksjon får du ved velge riktig type membran, som vi deler inn slik:

  1. Laminert membran - Fordeler med membran laminert til yttermaterialet:
    Jakken blir vanntett, vindtett og pustende. Det trekker ikke inn vann mellom den vanntette membranen og yttermaterialet. Dette gjør at jakken blir varmere og lettere i regnvær enn
    jakker som ikke har laminert membran. Når ventilasjonen åpnes vil luften kjøle direkte på kroppen, ikke stoppe i en vindtett/vanntett membran.
  2. Membran som kan tas ut - Fordeler med membran som kan tas ut av MC jakken eller MC buksen:
    Jakken/buksen blir vanntett, vindtett og pustende med membranen i jakke/bukse. Når membranen tas ut blir jakken/buksen mye mer luftig enn et plagg med membran. Egner seg veldig godt til kjøring på varme dager eller ved aktiv kjøring.
  3. Membran som sitter fastsydd - Den største fordelen med membran som er sydd fast i MC klærne er at det er den rimeligste måte å produsere vanntette MC klær på. Dersom ditt største behov er å holde deg tørr er dette en god løsning.

Ved å bruke filteret "Materiale" kan du lett sortere ut den type membran du er på jakt etter på vanntett MC jakker eller vanntette MC bukser.

NYHETSBREV
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernerklæring
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×